Hoppa till sidans innehåll

Bli medlem


Som medlem i Nedansiljans Brukshundklubb får du tillgång till klubbstugan och träningsplaner, medverka på kurser och föreläsningar samt andra aktiviteter som är anordnade av Nedansiljans Brukshundklubb. Du kan som medlem få stöd och hjälp i ditt hundägande. Du får tidningen Brukshunden 6 ggr/ år, som Svenska Brukshundklubben ger ut. Genom medlemskapet har du också en försäkring om något skulle hända under ett kurstillfälle.

Ordinarie medlem kostar 520 kr/år

Bli medlem, länk till digital anmälan (https://www.brukshundklubben.se/klubbar-medlemskap/bli-medlem/teckna-medlemskap/)

Är du redan medlem i annan klubb och vill bli gästmedlem eller familjemedlem så betalar du in 120 kr till vårat bankgiro och skickar sedan ett mail om det till våran kassör (This is a mailto link). Viktigt att du anger ditt personnummer!!

Villkor för ett familjemedlemskap är att det på samma adress finns en helbetalande medlemskap. Ange då dennes medlemsnummer på inbetalningskortet.

Detsamma gäller om du är ordinarie medlem i rasklubb som SBK har avelsansvar för. Ange då personnummer, medlemsnummer och namnet på den rasklubb du är medlem i på inbetalningskortet.       

Hundungdom lyder inte under medlemskap hos Nedansiljans Brukshundklubb

Om du vill bli medlem vänd dig till Sveriges Hundungdom för medlemskap. http://www.shu.se/

Villkor för ungdomsmedlemskap är att du är mellan 6 och 25 år. För att delta på våra kurser och aktiviteter ser vi gärna att du valt Nedansiljans brukshundklubb i ditt fria medlemskap

 Bankgiro 835-0621.

 Medlemskapet gäller ett år. SBK skickar sedan ut en ny inbetalningsfaktura och då väljer du själv om du vill fortsätta vara medlem.

Har du frågor om medlemskap? Kontakta gärna vår medlemsansvarig (This is a mailto link).

Uppdaterad: 24 JUN 2019 22:46 Skribent: Marit Erikes
E-post: Adressen Gömd


Granngården logga.png

https://www.granngarden.se/kundklubb

Stöd Nedansiljans Brukshundklubb när du handlar på Granngården.

Klicka in på länken, och läs mer under rubriken "Koppla medlemskap till en förening".

 

Postadress:
Nedansiljans BHK
Mångsholvägen 6
79532 Rättvik

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: nedansiljans_bk@hotm...

Se all info