Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


Några idrottsföreningar i Idre ville samverka över idrottsgränserna. - Det finns vinster med att på olika sätt samverka. Ett exempel var att samtliga ville få fler äldre ungdomar engagerade som ledare på olika poster i idrottsföreningarna.
 
Vid föreläsningen tar vi upp: Hur fungerar mental träning? Hur bygger man upp sitt självförtroende? Hur hanterar man negativa tankar? Mentala träningsmetoder.
 

Idrottens Himmel & Helvete

(2021-03-04 07:31)
Denna programserie ser vi som ett viktigt och relevant stöd för förbund och föreningar som vill utvecklas genom att prata om idrottens utmaningar och möjligheter.
 
En föreläsning om varför det är så viktigt med tidig upptäckt av ätstörning och hur ätstörning inom idrotten ser ut.
 
RF-SISU Dalarna presenterar en ny fond som bidrar till att sänka trösklarna och förbättra förutsättningarna så att barn och ungdomar ska kunna delta i idrottslig verksamhet på lika villkor.
 
Färdiga sidtypsmallar gör det mycket enkelt för föreningen att få möjlighet till ett professionellt utseende på hemsidan samt att utnyttja smidiga verktyg som nyhetslista, bild-/dokumentarkiv, medlemsanmälan och kalenderfunktion.
 
Maria är längdskidåkare inne på sitt tredje år i elitmiljön Dala Sports Academy Elit (DSA Elit). Hon kommer ursprungligen från Östersund men har bott i Falun i fyra år och trivs jättebra.
 
Denna utbildning är tänkt att ge dig en första inblick i vad det innebär att vara föreningsledare inom idrotten.
 
En föreläsning som ger grundläggande tips på förberedelse, genomförande och efterarbete av årsmötet. Föreläsningen ger också pedagogiska tips kring digitalt årsmöte.
 
Denna föreläsningsserie består av olika inspelad föreläsning på ca 30 minuter vardera. Varje tema visas vid två tillfällen, en lunchföreläsning och en kvällsföreläsning, du väljer det som passar dig bäst.
 
Ett av idrottsrörelsens prioriterade områden är att öka tillgängligheten till anläggningar och idrottsmiljöer. Riksidrottsförbundet avsätter årligen medel med det huvudsakliga syftet att skapa aktivitetsytor och idrottsmiljöer för barn och ungdoma...
 
Vi påminner om att ansökan om statligt lokalt aktivitetsstöd (LOK-stöd) för aktiviteter bedrivna under hösten 2020, ska vara redovisade senast den 25 februari.
 
Frågor, tips om funktioner m.m. Behöver du hjälp med IdrottOnline? I Dalarna finns en kompletterande support av IdrottOnline. Skriv din fråga i formuläret och få svar från våra utbildare i IdrottOnline.
 
Projektstöd IF barn- och ungdomsidrott ska användas till särskilda insatser som ger långsiktig utveckling av barn- och ungdomsverksamheten i föreningarna.
 
Jag kommer leda projektet Skol IF - inkludering. Precis som de låter innebär projektet att inkludera alla barn till rörelse.
 
12

Postadress:
Nedansiljans BHK
Mångsholvägen 6
79532 Rättvik

Kontakt:
Tel: 024812795
E-post: nedansiljans_bk@hotm...

Se all info