Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


Vill du utmana dina fördomar gällande kulturkrockar och utanförskap? Ta då chansen att lyssna på Charbél Gabro, som blev utsedd till årets talare 2019 och som är nominerad även i år.
 
Den här veckan vill vi, tillsammans med våra kollegor över hela landet, lyfta och hylla lärgruppen. Så enkel och användbar för alla föreningar som vill utvecklas.
 
Vilken verksamhet ska bedrivas, vad har föreningen kommit överens om och vad har man att förhålla sig till enligt stadgarna? Vad står det i din förenings stadgar? Vad innebär stadgarna?
 
Låt er inspireras och ta del av hur er skola kan utveckla rastverksamheten samt elevers delaktighet och ansvar.
 
Vad gör vi om olyckan är framme? Hur kan vi minska skaderisken?
 
Linus Matz är ungdomstränare och har sett en ökning av nya deltagare i föreningen under pandemin. Han tror att det är gemenskapen som de inte hittar i andra idrotter som gör att de söker sig hit.
 
Perioden som omfattas är 1 maj till och med 28 september. Ansökan är öppen 15 oktober–26 oktober kl. 12.00.
 
Välkommen till en föreläsning inom Rörelsesatsning i skolan. Låt er inspireras och ta del av hur er skola kan utveckla rastverksamheten samt elevers delaktighet och ansvar.
 
Vi fokuserar på vilket ansvar du som invald i styrelsen har under ditt uppdrag gentemot föreningen.
 
Fonden ska bidrar till att sänka trösklarna och förbättra förutsättningarna så att barn och ungdomar ska kunna delta i idrottslig verksamhet på lika villkor.
 
"När idrottsrörelsen nu startar upp igen och vi alla kan gå tillbaka till våra aktiviteter, är det viktigt för föreningen att erbjuda attraktiva miljöer." - Vi besöker Dalsjö Golfklubb där Johan Höglund är klubbchef.
 
Mikael är utbildad inom idrottspsykologi och idrottspedagogik på universitetsnivå och har under många år utbildat i mental träning för idrottsföreningar, företag, skolungdomar och olika organisationer.
 
En grundkurs i jämställdhet och inkludering som berör alla diskrimineringsgrunder: kön, sexuell läggning, könsidentitet och uttryck, ålder, etnisk bakgrund, funktionsförmåga, religion och annan trosuppfattning samt social bakgrund/klass.
 
Utbildningen syftar till att ge kunskap om kassörsspecifika funktioner i IdrottOnline rörande medlemshantering och avgifter.
 
Föreningar är tvungna att begära registerutdrag ur belastningsregistret för den som anställs eller har uppdrag med "direkt och regelbunden kontakt med barn".
 
12


Granngården logga.png

https://www.granngarden.se/kundklubb

Stöd Nedansiljans Brukshundklubb när du handlar på Granngården.

Klicka in på länken, och läs mer under rubriken "Koppla medlemskap till en förening".

 

Postadress:
Nedansiljans BHK
Mångsholvägen 6
79532 Rättvik

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: nedansiljans_bk@hotm...

Se all info