Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


Ta del av en digital föreläsning där vi informerar om hur du rapporterar LOK-stöd i IdrottOnline. Vi fokuserar på aktivitetsmodulen, lägger in aktiviteter i kalendern och närvaroregistrerar dessa.
 
Stipendiet tilldelas ledare, aktiv eller organisation som bedöms göra utvecklande insatser inom dalaidrotten. Ansökan ska vara oss tillhanda (via formulär som finns på hemsidan) senast 31 januari.
 
En föreläsning där coachen och mamman Helena Duplantis låter dig följa Armand Duplantis resa till världsrekord.
 
Vi påminner om att ansökan till statligt lokalt aktivitetsstöd (LOK-stöd) för aktiviteter bedrivna under hösten 2021, ska vara redovisade senast den 25 februari.
 
Tillgång till anläggningar och idrottsmiljöer är en avgörande faktor för att kunna bedriva idrott. Det finns sju olika stöd som går att söka inom anläggningsstödet. Vilket stöd passar din idrottsförening?
 
Fonden ska bidrar till att sänka trösklarna och förbättra förutsättningarna så att barn och ungdomar ska kunna delta i idrottslig verksamhet på lika villkor. Läs om vad idrottsföreningen kan söka medel för.
 
Det finns möjlighet att söka Projektstöd barn- och ungdomsidrott, medlen ska användas till särskilda insatser som ger långsiktig utveckling av barn- och ungdomsverksamheten i föreningarna.
 
I en tid då många föreningar upplever det som en utmaning att få kandidater till vissa styrelseposter och i en tid då föreningsdemokratin utmanas är det kanske viktigare än någonsin med en aktiv, kompetent och engagerad valberedning.
 
Vi vill att du som tränare ska få ett bra stöd, känna dig trygg och bli inspirerad till att skapa egna träningar där de aktiva mår bra, har roligt och utvecklas.
 
Kursen är en introduktion-, information- och inspirationskurs om verktygen i IdrottOnline Administration. Du får kännedom om de grundläggande funktionerna i systemet.
 
Vad gör vi om olyckan är framme? Hur kan vi minska skaderisken?
 
En föreläsning som ger grundläggande tips på förberedelse, genomförande och efterarbete av årsmötet. Föreläsningen ger också pedagogiska tips kring digitalt årsmöte.
 
Jag vill tacka för den fantastiska kraft och engagemang våra föreningar lägger ner. Den är obetalbar. Jag är djupt ödmjuk för den samhällsnytta våra 24 000 idrottsledare i länet ger och gör, säger distriktsidrottschef Peter Berglund.
 
Fram till och med 16 januari gäller avrådan för cuper och läger inomhus som inte innebär yrkesmässig utövning. Dessutom införs begränsningar och krav för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar från 20 deltagare.
 
Vi är på plats i Barken Arena och träffar några spelare samt Robert Billing som är ungdomsansvarig i Smedjebackens FK United. Föreningen arbetar med inkludering och att alla medlemmar ska ha samma förutsättningar för att kunna spela fotboll.
 
12


Granngården logga.png

https://www.granngarden.se/kundklubb

Stöd Nedansiljans Brukshundklubb när du handlar på Granngården.

Klicka in på länken, och läs mer under rubriken "Koppla medlemskap till en förening".

 

Postadress:
Nedansiljans BHK
Mångsholvägen 6
79532 Rättvik

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: nedansiljans_bk@hotm...

Se all info