Nyheter från DF

En föreläsning om balansen mellan träning, mat och vila

IdrottOnline - LOK-stöd

(2020-10-19 07:41)
Kursen är en fördjupning i IdrottOnline Administration och vi kommer inrikta oss på digital LOK-stödsansökan och hantering av utbildningsaktiviteter via utbildningsmodulen.

Tove Alexandersson är sist ut av de aktiva i Dala Sports Academy Elit som vi ställt frågan till angående #minandraidrott. - Hur började det, vilka idrotter var dina när du växte upp?

Den 15 oktober öppnas möjligheten för idrottsföreningar att ansöka om kompensationsstöd för ekonomiska konsekvenser av Coronakrisen för kvartal 3 (1 juli-30 september). Ansökan kommer att vara öppen till den 26 oktober kl. 12.00.

En inspirerande föreläsning om att göra det komplicerade enkelt och att göra bra och smarta matval.

Målet med föreläsningen är att höja kunskapen inom området och väcka intresse för att arbeta med frågan i er förening.

Kursen kopplar ihop utvecklingsresorna i Strategi 2025, Jämställdhet för en framgångsrik idrott och En inkluderande idrott för alla, med de tre andra utvecklingsresorna och med den idrottsliga vardagen.

Hur kan ni som föräldrar stödja era barn att bli vinnare i livet genom idrott? Idrott kan vara en fantastisk upplevelse men ibland uppstår utmaningar som kan vara svåra att hantera, både för barn och föräldrar.

Asfaltbanan på 3 800 meter ger alla en unik möjlighet att rulla ex: rullstol, cykla, rullskidor samt gå, jogga eller springa genom kulturlandskapet på Lugnet.

Ragnar Carlsson, svensk mästare i slägga, höll på med alpin skidåkning från 8 års ålder till han var 13 år. Läs om Ragnars bakgrund och hans mål med sin satsning.

Magdalena Olsson, skidorientering satsar på VM guld. Här berättar hon om hur hennes idrottsstart var och vad som gjort henne till den idrottskvinna hon är idag.

Föreläsning 2 - Hållbar talangutveckling - Vad är en talangutvecklingsmiljö?

Färdiga sidtypsmallar gör det mycket enkelt för föreningen att få möjlighet till ett professionellt utseende på hemsidan samt att utnyttja smidiga verktyg som nyhetslista, bild-/dokumentarkiv, medlemsanmälan och kalenderfunktion m fl.

Rättviks marknad skulle genomföras kommande helg. Vi fick en pratstund med Anna Andersson, ordförande i Rättviks Ridklubb, hon berättar.

Hur kan vi träna för att i så stor utsträckning som möjligt undvika skador?

Postadress:
Nedansiljans BHK